ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τους αγνοούμενους πατέρα και γιο

Άρτα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τους αγνοούμενους πατέρα και γιο
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνέχεια στο θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα. Αν και αρχικά το βράδυ της Κυριακής, υπήρξε η πληροφόρηση για τον εντοπισμό των δύο ατόμων που ταξίδευαν για την Άρτα, τελικά η αστυνομία δεν το επιβεβαίωσε. 

Ενώ μεταδόθηκε η είδηση πως οι δύο αγνοούμενοι βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους σε χαράδρα, τελικά τόσο ο 65χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής από την Άρτα, όσο και ο 38χρονος γιος του συνεχίζουν να αγνοούνται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων, όχι μόνο από τη στεριά, αλλά και από τη θάλασσα, καθώς ταξίδευαν με το αυτοκίνητό τους από τη Λαμία στην Άρτα και το τελευταίο σήμα από κεραία κινητής τηλεφωνίας καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην ορεινή Ναυπακτία.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο 38χρονος είχε βγει εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του το προηγούμενο βράδυ στον δρόμο Τυμφρηστού - Καρπενησίου. Για καλή του τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο και πάλι του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» και πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, έχουν χαθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ