ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Στον ανακριτή ο 56χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 23χρονης κόρης του

Αχαΐα: Στον ανακριτή ο 56χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 23χρονης κόρης του
Eurokinissi

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 56χρονος μετά την καταγγελία της κόρης για βιασμό σε χωριό της Αχαΐας.

Αμέσως μετά θα κληθεί να απολογηθεί ο πατέρας, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα και πολύτεκνος. Η 23χρονη κατέθεσε στην Αστυνομία, περιγράφοντας τι ακριβώς έχει συμβεί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της αναφέρει και περιστατικό με άλλο άτομο της οικογένειάς της.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τη νεαρή γυναίκα, το έγγραφο διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και ανακριτή και άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του πατέρα της. Ο άνδρας κρατείται από την Παρασκευή το βράδυ στην Ασφάλεια Πατρών και σήμερα θα περάσει από ανακριτή για να απολογηθεί. Αν και αντιμετωπίζει κακουργηματική κατηγορία, ο ίδιος δηλώνει πως δεν έχει κάνει το παραμικρό από όσα του καταλογίζει η κόρη του.

Νεότερες πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν πως οι άλλες κόρες της οικογένειας θα καταθέσουν πως ο πατέρας τους ουδέποτε έχει κάνει όσα του καταλογίζει η αδελφή τους.

Το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο γιος της οικογένειας, επίσης κτηνοτρόφος στο επάγγελμα. Η κόρη έχει υποστηρίζει πάντως πως διαθέτει βίντεο που δείχνει τις ασελγείς πράξεις του πατέρα της. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ