Κρήτη: Μαθητής έσκισε τη φόρμα 17χρονης με σουγιά
Ανανεώθηκε:
Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε, τη Δευτέρα το πρωί (25/9), στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου, όπου 17χρονος μαθητής έβγαλε σουγιά σε συνομήλικη μαθήτρια άλλου σχολείου που βρισκόταν στο Κέντρο επίσης για μάθημα.
Ο 17χρονος σύμφωνα με την καταγγελία έδειξε στην κοπέλα το αναδιπλούμενο μαχαίρι και κατόπιν, όπως αναφέρει το cretalive.gr με τον σουγιά αυτόν έσκισε την τσέπη της φόρμας που φορούσε η 17χρονη.
Η κοπέλα ενημέρωσε τη μητέρα της για το συμβάν, έγινε η σχετική καταγγελία και συνελήφθη ο 17χρονος μαθητής που κρατείται καθώς και ο 50χρονος πατέρας του που αφέθηκε ελεύθερος.
Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, για εξύβριση και για απειλή.
Ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρέθυμνο: Στην φυλακή ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του
Ρέθυμνο: Συνελήφθη 26χρονος που κατηγορείται πως μαχαίρωσε τον πατέρα του
SPONSORED
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη για κακούργημα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στους 22 συλληφθέντες στην Κρήτη
15:19
Τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη επαγγελματική προοπτική την επόμενη δεκαετία
15:13
FedHATTA: «Άτονο το κλίμα» για το τριήμερο του Αγίου πνεύματος
15:09
Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει ότι συγκρούεται με τις ισραηλινές δυνάμεις στον νότο
15:06