Με το Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος τιμήθηκε ο Ειδικός Φρουρός Χ. Πετμεζάς από την ΠτΔ
Ανανεώθηκε:
Με τον Αργυρό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος τιμήθηκε ο αστυνομικός, Ειδικός Φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Χρήστος Πετμεζάς την Παρασκευή (22/9) από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Ο Χρήστος Πετμεζάς, τιμήθηκε την ηρωική του πράξη όταν έσωσε έναν συμπολίτη που υπέστη καρδιακή προσβολή στον δρόμο, παρέχοντάς του πρώτες βοήθειες ανάνηψης.
Η βράβευση έλαβε χώρα σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, και οι τιμηθέντες περιλάμβαναν επιστήμονες, επιχειρηματίες, επιφανείς ιατρούς, εθελοντές, εκπαιδευτικούς και τον αστυνομικό.
Η Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους τους τιμηθέντες για την πολυδιάστατη προσφορά τους και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν το έργο τους με αφοσίωση και αλτρουισμό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Στον διεθνούς φήμης εμβρυολόγο Κύπρο Νικολαΐδη ο Χρυσός Σταυρός του Τάγματος του Φοίνικα της Ελλάδος
ΧΡΗΜΑ
«Ανακαινίζω» - «Νταντάδες»: Τα ποσά και οι δικαιούχοι - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
ΧΡΗΜΑ
«Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Στα 66 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός – Έως 30/9 οι αιτήσεις
02:00
ΧΡΗΜΑ
Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσει η αγορά την περίοδο του Πάσχα
01:00
ΧΡΗΜΑ
Αυστηρότερα μέτρα στα ΜΜΜ: Πρόστιμα έως 100 ευρώ και ποινές για παραβάτες
00:30
ΚΟΣΜΟΣ