Προφυλακίστηκε o 28χρονος που ασκούσε σωματική βία σε βάρος της συζύγου του και του μωρού τους
Ανανεώθηκε:
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 28χρονος που φέρεται να κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι τους και να κακοποιούσε την 22χρονη σύζυγό του, μαζί με το τρίχρονο παιδάκι τους, στις Αλυκές του Βόλου.
Ο 28χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα Τρίτη (26/9) με τα gegonotanews ενώπιον του Ανακριτή και αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του μέχρι να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο της Λάρισας, μετά από δυο μήνες περίπου.
Αντιμετωπίζει, όπως αναφέρει η ΕΡΤ δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, πράξη που, σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα, ισούται με βαριά σωματική βλάβη.
Το δράμα που ζούσαν η μητέρα και το παιδί τελείωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν γείτονες που άκουσαν τις φωνές της γυναίκας την οποία έδερνε ο άνδρας της κάλεσαν την Αστυνομία.
Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ βρήκαν έντρομη και μέσα στα αίματα τη γυναίκα να κρατά αγκαλιά το παιδί της σε μία γωνιά του σπιτιού. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο.
Σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βόλος: Σε σπίτι - φυλακή ζούσε η 22χρονη που την κακοποιούσε ο σύζυγός της - Τι λένε οι γείτονες
Από το παρκέ στο γήπεδο της επιχειρηματικότητας: Ο Bruno Cerella μιλά για τη ζωή μετά το μπάσκετ και το νέο του επαγγελματικό βήμα – Όσα αποκάλυψε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου και το Game On με χορηγό την Allwyn
11:05
IDEAL Holdings: Στο «τραπέζι» η εισαγωγή των μετοχών της ΑΤΤΙΚΑ Πολυκαταστήματα στο Euronext Athens
11:01
Είναι αληθινές οι αναμνήσεις μας; Οι φυσικοί επανεξετάζουν το παράδοξο του «εγκεφάλου Μπόλτσμαν»
11:00
Γιατί η Cupra αποφεύγει τα έντονα χρώματα για τα μοντέλα της;
10:50