ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: 30χρονη απείλησε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα της και επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Βόλος: 30χρονη απείλησε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα της και επιτέθηκε σε αστυνομικούς
EUROKINISSI

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, οδηγήθηκε χθες (26/09) μια 30χρονη, μετά από καταγγελία της μητέρας της πως την απείλησε, καθώς βρισκόταν εκτός εαυτού λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα gegonota.news, η γυναίκα κατήγγειλε ενδοοικογενειακή βία από την 30χρονη κόρη της, η οποία φέρεται να καταναλώνει «κοκτέιλ ουσιών» από 15 ετών.

Μάλιστα, η 30χρονη απείλησε να κόψει το λαρύγγι της μητέρας της, η οποία δεν άντεξε τις απειλές και κάλεσε την Αστυνομία. Όταν εμφανίστηκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, εκείνη προσπάθησε να τους απωθήσει «για να πάει μια βόλτα» καθώς δεν αντιλαμβανόταν ότι θα προχωρούσαν στη σύλληψή της. Αντιλήφθηκε τι συνέβαινε όταν μεταφέρθηκε στο κρατητήριο και στην προσπάθειά της να ξεφύγει την ώρα που της περνούσαν χειροπέδες, χτύπησε με το κεφάλι της έναν αστυνομικό στη μύτη, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Παρέμεινε μια ημέρα κρατούμενη και χθες (26/09) οδηγήθηκε μετά τη μήνυση της μητέρας της στο Αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Όπως κατέθεσαν οι αστυνομικοί, όταν η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τμήμα άρχισε να βρίζει και προκάλεσε το επεισόδιο με την «κουτουλιά» στον αστυνομικό, για το οποίο ο εισαγγελέας έκρινε πως δεν ήταν εσκεμμένη επίθεση. Την επόμενη ημέρα και ενώ από το κρατητήριο μεταφερόταν για κατάθεση στον αξιωματικό υπηρεσίας, έσκισε την μπλούζα του αστυνομικού και σύμφωνα με τη δική του κατάθεση, προσπάθησε να τον δαγκώσει.

«Την φοβάμαι, είναι ικανή για όλα»

«Απείλησε να με σφάξει, να μου κόψει το λαρύγγι. Την φοβάμαι. Πιστεύω πως κάποια στιγμή είναι ικανή να πραγματοποιήσει την απειλή της. Το παιδί μου πρέπει να κλειστεί κάπου και να αποτοξινωθεί» δήλωσε η μητέρα και ίδια μαρτυρία έδωσε και ο πατέρας της 30χρονης. «Είναι ικανή για όλα και μετά δεν θυμάται τίποτα», ανέφερε ο πατέρας της.

Τι υποστηρίζει η 30χρονη

Από την πλευρά της η 30χρονη -που παίρνει βουπρενοφρίνη από τον ΟΚΑΝΑ και ταυτόχρονα κάνει χρήση- ανέφερε: «Παίρνω ναρκωτικά και υποτροπιάζω, παθαίνω ψυχωτικά επεισόδια. Καταλαβαίνω γιατί με φοβούνται οι γονείς μου αλλά εκείνη την ώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα και μετά δεν θυμάμαι. Όταν πήγα στο τμήμα με χτυπούσαν και με έβριζαν οι αστυνομικοί, με έσερναν από τα μαλλιά στον διάδρομο. Νόμιζα θα με σκότωναν. Εγώ άκουσα τα υβριστικά σχόλια. Λέω, πως δεν θέλω να κάνω ποτέ κακό σε κανέναν και τον αστυνομικό στην μύτη τον χτύπησα κατά λάθος».

Ο εισαγγελέας πρότεινε η κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης εις βάρος των αστυνομικών να μετατραπεί σε απλή σωματική βλάβη και για τις κατηγορίες της απειλής και της εξύβρισης η γυναίκα καταδικάστηκε σε 12 μήνες με αναστολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ