Χαλκίδα: Συνελήφθη ελεγκτής που ζήτησε «μίζα» 5.000 ευρώ από ιδιοκτήτη ΚΤΕΟ
Ανανεώθηκε:
Ελεγκτής του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στη Χαλκίδα, συνελήφθη κατηγορούμενος ότι ζήτησε «μίζα» 5.000 ευρώ από ιδιοκτήτη ΚΤΕΟ.
Ο κατηγορούμενος στο πλαίσιο της αρμοδιότητας του για ελέγχους σε ΚΤΕΟ πανελλαδικά, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη ιδιωτικού ΚΤΕΟ τα χρήματα ώστε να μην του βάλει πρόστιμο σε παραλείψεις που πιθανότατα να έβρισκε σε οχήματα του ΚΤΕΟ από την ηλεκτρονική πλατφόρμα που διαθέτει το υπουργείο Μεταφορών στην οποία καταχωρούνται τα στοιχεία των οχημάτων που ελέγχονται.
Ο 63χρονος ιδιοκτήτης σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr, ενημέρωσε την Αστυνομία και μετά από οδηγίες που έλαβε κανόνισε συνάντηση και παρέδωσε προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον ελεγκτή και ακόμη ένα άτομο που ήταν μαζί του στην συνάντηση.
Οι δύο άνδρες άμεσα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν αρμοδίως.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που συνελήφθη στη Ζάκυνθο για δωροληψία
ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη υπάλληλος της ΔΥΠΑ για δωροληψία
Αυξήθηκαν κατά 12% οι επισκέπτες στα ελληνικά μουσεία τον περασμένο Νοέμβριο
12:40
H στιγμή που ο Νετανιάχου δίνει την εντολή για την εξόντωση Ιρανών αξιωματούχων (pic)
12:36
Από τα φρένα στην τεχνητή νοημοσύνη: Η Brembo χτίζει ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο με AI
12:35
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Η στιγμή που ο Νετανιάχου δίνει εντολή για την εξουδετέρωση του Λαριτζανί - «Δέχτηκε επίθεση σε κρησφύγετο» - Γραπτό μήνυμά του δημοσίευσε η Τεχεράνη
12:29