Καλαμάτα: Στη φυλακή ο 66χρονος που πυροβόλησε τον αδερφό του
Ανανεώθηκε:
Την προσωρινή κράτηση του 66χρονου που το απόγευμα της περασμένης Κυριακής πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 56χρονο αδελφό του στο χωριό αλλαγή αποφάσισε εισαγγελέας και ανακριτής του Πρωτοδικείου Καλαμάτας.
Ο 66χρονος απολογήθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Καλαμάτας, αντιμετωπίζοντας τη βαρύτατη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν τα δυο αδέρφια λογομάχησαν για μια κομμένη κλάρα ενός δένδρου και κατέληξε στο να πάρει ο μεγαλύτερος αδερφός την κυνηγετική του καραμπίνα και να πυροβολήσει συνολικά 6 φορές εις βάρους του μικρότερου αδερφού του.
Ο 56χρονος ήταν «τυχερός», καθώς μόνο 2 τον βρήκαν στην κοιλιακή χώρα τραυματίζοντας τον σοβαρά ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Ο ίδιος παραμένει για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χειροπέδες σε δυο ανήλικους για απόπειρα ληστείας άλλων ανηλίκων στον Ηλεκτρικό
Άρτα: Χειροπέδες στον δράστη που πυροβόλησε ηλικιωμένο και σκότωσε το άλογό του
Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 85-92: Όσμαν και Ναν έφεραν το «χριστουγεννιάτικο διπλό» στο Κάουνας
22:12
Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό στρατού Λιβύης - Βρέθηκαν τα συντρίμμια
22:07
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 6 εκατ. ευρώ
22:07
Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (23/12) κλήρωσης για τα 39 εκατ. ευρώ
21:57