Meteo: Πρώτη σύγκριση των κακοκαιριών «Daniel» και «Elias»
Ανανεώθηκε:
Τα ύψη βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν στις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias» στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Εύβοιας, κατέγραψε το meteo, με στόχο μια πρώτη σύγκρισή τους.
Ειδικότερα, τα ύψη βροχής που καταγράφηκαν κατά την κακοκαιρία Daniel ήταν μεγαλύτερα στη Θεσσαλία ενώ στην Εύβοια (με εξαίρεση τους σταθμούς σε Ωρεούς και Στενή) τα ύψη βροχής της κακοκαιρίας Elias ήταν μεγαλύτερα.
Να σημειωθεί πως, στην πόλη του Βόλου, παρότι τα αθροιστικά ύψη βροχής της κακοκαιρίας Daniel ήταν μεγαλύτερα από αυτά της κακοκαιρίας Elias, η δεύτερη εκδηλώθηκε με πιο ραγδαίες βροχοπτώσεις.
Έτσι το μέγιστο αθροιστικό ύψος βροχής 6ώρου κατά την κακοκαιρία Daniel ήταν 159,6 χιλιοστά (05/09, 06:10-12:10) ενώ το μέγιστο αθροιστικό ύψος βροχής 6ώρου της κακοκαιρίας Elias ήταν 201.6 χιλιοστά (27/09, 16:30-22:30), μεγαλύτερο επομένως κατά περίπου 26%.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Elias: Μετρούν τις πληγές τους σε Βόλο και Εύβοια – Χωρίς ρεύμα και νερό πολλές περιοχές
Κακοκαιρία Elias: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Μαγνησία - Τόνοι λάσπης και ξηλωμένοι δρόμοι
«Ολική καταστροφή»: Τι λένε στο CNN Greece κάτοικοι του Βόλου μετά τη νέα θεομηνία
Νέο πλαίσιο για τον Τουρισμό: Πού επιτρέπονται οι επενδύσεις - Τι αλλάζει στην ανέγερση ξενοδοχείων
16:54
Πακιστάν για Ιράν: Ενδείξεις για διευθέτηση μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης
16:44
Προσποιούνταν τους λογιστές και εξαπατούσαν ηλικιωμένους στο Αγρίνιο - 40.000 η λεία
16:35
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Πικέρμι - Έρευνες για τον νεκρό οδηγό μέσα σε αυτοκίνητο
16:26