Δολοφονία Καρολάιν: Ομόφωνα ένοχος ο Αναγνωστόπουλος - Το δικαστήριο αποφασίζει για την ποινή
Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς και θανάτωσε τον σκύλο της οικογένειας.
Η δευτεροβάθμια απόφαση ανακοινώθηκε απουσία του ήδη καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου.
Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα τα αιτήματα του Μπάμπη Αναγνωστόπολου να καταθέσει ο πατέρας της Καρολάιν και να του διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Η υπεράσπιση του αιτήθηκε την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου με τον εισαγγελέα να εισηγείται αρνητικά.
Ο εισαγγελέας της έδρας Γ. Κούτρας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο με χρήματα στο μεγαλύτερο βαθμό της οικογένειας της Καρολάιν το οποίο μεταβιβάστηκε στην αποκλειστική κυριότητα του κατηγορουμένου.
Επίσης ο εισαγγελέας τόνισε πως είχε γίνει ένα εργολαβικό συμβόλαιο και εργοδότες τέθηκαν και οι δυο σύζυγοι, ενώ ήταν στην κυριότητα τη δίκη του. «Την κατέστησε αντικείμενο υποχρεώσεων χωρίς να έχει κυριότητα επί του οικοπέδου» τόνισε ο κ. Κούτρας.
«Δεν υπάρχουν περιθώρια αναγνώρισης του ελαφρυντικου στον κατηγορούμενο» τόνισε ο κ. Κούτρας και έκανε λόγο για την «εξύφανση ενός σατανικού σχεδίου» από τον κατηγορούμενος καταλήγοντας ότι
«Έδρασε με ένα τρόπο πρωτοφανή. Είναι ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν γίνει στον κόσμο. Ζήτησε να κάνει συνεδρίες με την ψυχολόγο αφού ειχε κάνει το έγκλημα και δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ» τόνισε ο κ. Κούτρας.
Αναμένεται η απόφαση επί των ποινών.
«Φυγή προς τα εμπρός» με όπλο στη φαρέτρα την Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα άρθρα και ο οδικός άξονας
13:24
Ο Πέτερ Μαγιάρ στις Βρυξέλλες την Τετάρτη για συνομιλίες με την πρόεδρο της Κομισιόν
13:21
Σε τεχνητό κώμα 21χρονος Βρετανός στρατιώτης μετά από τροχαίο με γουρούνα στη Ρόδο
13:15
Πυροβολισμοί στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ομόφωνη η καταδίκη των ξένων ηγετών
13:05