Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε 30χρονος στο κέντρο της Αθήνας
Κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας μετά την εξαφάνιση ενός 30χρονου άνδρα. Συγκεκριμένα, στις 26/9/2023, εξαφανίστηκε από το Κέντρο της Αθήνας, ο Αλίν Οκταβιάν Ντουμίτρου, 30 ετών.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 29/09/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αλίν Οκταβιάν (ον.) Ντουμίτρου (επ.) έχει ύψος 1,71 μ., έχει βάρος 68 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλούζα, γκρι σορτσάκι και μπλε σανδάλια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Χρηματικά ποσά μέσω IRIS: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ - Τι ισχύει για το χαρτζιλίκι
03:00
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Με προσιτές τιμές τα τελευταία ψώνια
02:00
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Έως πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 600 ευρώ
01:00
Έρχονται 420 νέες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα μέσω ΑΣΕΠ
00:30