Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία
Ανανεώθηκε:
Με τη μετατροπή των σχολικών συγκροτημάτων σε εκλογικά κέντρα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, οι μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 6 και την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.
Να σημειωθεί, δε, πως σε όσους δήμους και περιφέρειες διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.
Στο μεταξύ, περισσότερες πληροφορίες για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές μπορούν να βρουν οι πολίτες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (κλικ εδώ).
Μεταξύ άλλων, οι εκλογείς μπορούν να βρουν όλες τις υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους για την οργάνωση και διεξαγωγή των εκλογών. Επίσης, στο ekloges.ypes.gr είναι αναρτημένα αναλυτικά τα αποτελέσματα των προηγούμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: 15 ερωτήσεις - απαντήσεις για τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου
Αποτελέσματα Δημοτικών - Νομαρχιακών εκλογών 2023 στο CNN Greece
Κατασβέστηκε η φωτιά σε ξερά χόρτα στον Ασπρόπυργο
13:36
Πιερρακάκης για «κόκκινα δάνεια»: Πάνω από 100.000 δανειολήπτες θα δουν ραγδαία μείωση στις δόσεις
13:30
Ισπανία: Ο Σάντσεθ αρνήθηκε κατηγορίες περί «γενικευμένης διαφθοράς» γύρω από την κυβέρνηση
13:26
Ένας μεγάλος αστεροειδής θα περάσει το Σάββατο κοντά στη Γη
13:20