ΕΛΛΑΔΑ

Aχιλλέας Μπέος: Χαστούκισε πλημμυροπαθή που τον έβρισε

Aχιλλέας Μπέος: Χαστούκισε πλημμυροπαθή που τον έβρισε
INTIME

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου (30/09) στον Βόλο, ανάμεσα στον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο και συγκεντρωμένους πολίτες, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατοίκων στην περιοχή Άλλη Μεριά λόγω των τεράστιων καταστροφών από την πρόσφατη κακοκαιρία. 

Ειδικότερα, σε βίντεο που δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, φαίνεται ο Αχιλλέας Μπέος να λογομαχεί με πολίτες, που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή Άλλη Μεριά, στη διαλυμένη γέφυρα, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας, για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς μελέτη.

Κάποια στιγμή, όταν ο κ. Μπέος απομακρύνεται από το σημείο, ένας από τους παρόντες του απευθύνεται με υβριστικές εκφράσεις.

Τότε, ο Αχιλλέας Μπέος γυρίζει και τον χτυπάει και ο πολίτης τον σπρώχνει, ενώ αμέσως μπαίνουν άλλοι ανάμεσά τους προκειμένου να τους χωρίσουν.

Σημειώνεται πως στο επεισόδιο ήταν παρόντες και αστυνομικοί. «Συλλάβετέ τους για παρεμπόδιση», ακούγεται να λέει κάποια στιγμή ο Αχιλλέας Μπέος. «Τραμπούκε» του φώναξαν κάποιοι, ενώ το κλίμα παρέμεινε τεταμένο για αρκετή ώρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πλημμυροπαθείς που είδαν τα σπίτια τους να καταστρέφονται από την επέλαση της κακοκαιρίας σχημάτισαν χθες (29/09) ανθρώπινη αλυσίδα στο εν λόγω σημείο όπου κλήθηκε η Αστυνομία. Το συνεργείο εμφανίστηκε εκ νέου σήμερα το πρωί, αλλά έγινε νέα συγκέντρωση κατοίκων.

Δείτε το βίντεο:

H ανάρτηση Μπέου

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Βόλου, τοποθετήθηκε μέσω των social media για το περιστατικό, σημειώνοντας τα εξής:

«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες). Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ