ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου μετά τον θάνατο της 50χρονης

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου μετά τον θάνατο της 50χρονης
EUROKINISSI

Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι, μέσα στο οποίο έχασε χθες το βράδυ (29/09) τη ζωή της μία 50χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη, προχώρησε η Αστυνομία, καθώς ο ίδιος κατηγορείται για εργατικό ατύχημα. 

Ως προς τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 50χρονη πήγε κάποια στιγμή να καθαρίσει μία μηχανή κρέατος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της.

Στη συνέχεια, επιχειρώντας η 50χρονη να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στη μηχανή του κρέατος και το χέρι της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβιστεί η γυναίκα, ενώ κατόπιν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό περιστατικό, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.

Πώς έγινε το φρικτό δυστύχημα

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το φρικτό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της κόρης της άτυχης γυναίκας, η οποία υπέστη σοκ.

Όπως δήλωσαν μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο «βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό».

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα aixmi-news.gr, η γυναίκα καταγόταν από την Αλβανία. Έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο της παιδιά, την κόρη της και τον γιο της, τα τελευταία δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό από τον άνδρα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ