Θεσσαλονίκη: Εκτός κινδύνου η 19χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι
Ανανεώθηκε:
Αίσιο τέλος για την περιπέτεια της 19χρονης που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άνδρα το απόγευμα του Σαββάτου (30/9) στην περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το thestival.gr, η 19χρονη φέρει μικρά θλαστικά τραύματα στον μηρό του ποδιού της και η ζωή της δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, παραμένει νοσηλευόμενη στα επείγοντα του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για περαιτέρω εξετάσεις.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης, παρά μόνο ότι δράστης και θύμα γνωρίζονται μεταξύ τους.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Καραβαγγέλη και Γ. Παπαδοπούλου γύρω στις 5μιση το απόγευμα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τις φωνές του θύματος και κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ ο δράστης, τράπηκε σε φυγή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε 19χρονη στη μέση του δρόμου - Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ
Άγιος Στέφανος: 19χρονη κατήγγειλε βιασμό από οδηγό ταξί
SPONSORED
Ο Βιμ Βέντερς αποσύρει ταινία του 1975 λόγω σκηνής με γυμνή 13χρονη ηθοποιό
21:13
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ισότητα αμοιβής γυναικών και ανδρών - 12 ερωταπαντήσεις
21:05
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν δύο οδηγοί που «έπιασαν» 221 χλμ/ώρα στην ΠΑΘΕ σε κόντρα
20:58
Μαρινάκης για αδειοδότηση περιφερειακών καναλιών: Ρυθμίζεται μία θεσμική εκκρεμότητα δεκαετιών
20:50