Άγιος Παντελεήμονας: Ένας νεκρός και μία τραυματίας από τα πυρά 74χρονου
Ανανεώθηκε:
Έναν νεκρό και μία τραυματία άφησε πίσω του ένας 74χρονος τα ξημερώματα που πυροβόλησε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Ο δράστης, που είναι στα χέρια της αστυνομίας, διασκέδαζε νωρίτερα μαζί με τα θύματα που είναι Γεωργιανοί και όταν επέστρεψε στο σπίτι του λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία και επέστρεψε στο σπίτι των Γεωργιανών να τους ζητήσει εξηγήσεις, καθώς όπως έλεγε κάτι του είχαν βάλει στο ποτό.
Ο δράστης μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού πυροβόλησε τον άνδρα και τη γυναίκα ενώ εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν και οι δύο φίλες της 12χρονης. Οπ ¨άνδρας έπεσε νεκρός ενώ η σύζυγος του μεταφέρθηκε τραυματισμένη στην ωμοπλάτη στο νοσοκομείο.
Φαραντούρης: Απολύτως καλοδεχούμενο το ενδεχόμενο κόμμα Καρυστιανού
11:27
Πέθανε ο Άντονι Πράις: Ο σχεδιαστής που έντυσε τον Μπάουι, τους Duran Duran και τη βασίλισσα Καμίλα
11:26
Τι είναι η Mercosur και τι περιλαμβάνει η συμφωνία με την ΕΕ - Γιατί αντιδρούν οι αγρότες
11:26
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Η Ελλάδα στηρίζει την Ουκρανία - Να μην φύγουμε χωρίς λύση για τη χρηματοδότησή της»
11:24