Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ποιες ημέρες θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία
Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία Παρασκευή 6 και την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Να σημειωθεί, δε, πως σε όσους δήμους και περιφέρειες διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.
Στο μεταξύ, περισσότερες πληροφορίες για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές μπορούν να βρουν οι πολίτες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (κλικ εδώ).
Μεταξύ άλλων, οι εκλογείς μπορούν να βρουν όλες τις υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους για την οργάνωση και διεξαγωγή των εκλογών. Επίσης, στο ekloges.ypes.gr είναι αναρτημένα αναλυτικά τα αποτελέσματα των προηγούμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Τι ισχύει για την εκλογική άδεια των εργαζομένων
Ο Δημήτρης Πιατάς στο Επί Σκηνής: «Κινδυνεύει να χαθεί το DNA του Έλληνα που γελάει»
08:30
Άνω Λιόσια: Αστικό λεωφορείο «καρφώθηκε» σε κολώνα - Τρεις ελαφρά τραυματίες
08:18
Αίγιο: Απολογείται σήμερα ο 65χρονος για την διπλή δολοφονία - Κηδεύονται μητέρα και γιος
08:16
Μουντιάλ 2026: Ισοπαλία 1-1 στο παιχνίδι του Καναδά με τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη
08:06