Θεσσαλονίκη: Μηχανάκι παρέσυρε γυναίκα - Χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο
Ανανεώθηκε:
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης όταν μηχανή παρέσυρε γυναίκα τραυματίζοντάς τη σοβαρά.
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30, όταν η γυναίκα στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο, παρασύρθηκε από διερχόμενο μηχανάκι επί της οδού Λαγκαδά λίγο πριν την Εγνατία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα ThessToday.gr είχε χάσει τις αισθήσεις της.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της τραυματία σε νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, που πραγματοποιήθηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης και συγκεκριμένα τεσσάρων δικύκλων της ΕΛ.ΑΣ.

Το σημείο που σημειώθηκε το ατύχημα αποκλείστηκε προκειμένου να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στην γυναίκα, ενώ το δίκυκλο υπέστη υλικές ζημιές από το ατύχημα. Στο νοσοκομείο προληπτικά και ο οδηγός του δικύκλου, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης - Αυτοκίνητο παρέσυρε 33χρονο
Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες στον ΒΟΑΚ - Δραματικές προσπάθειες απεγκλωβισμού
Σαχάρα Ρέι: Πέθανε η πρώην σύντροφος του Τζάστιν Μπίμπερ σε ηλικία 34 ετών - Άγνωστα ακόμη τα αίτια
11:16
Ο χαλκός επισκιάζει τον χρυσό - Στρατηγική σημασία για βιομηχανίες και τεχνητή νοημοσύνη
11:13
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Ρικ Σκοτ: Ο Ερντογάν δεν θα πάρει F-35 αν δεν αλλάξει στάση - Δούλεψε σκληρά στην Ελλάδα η Γκίλφοϊλ
11:09
Γεώργιος Στεργίου στο CNN Greece: Πώς τα wearables αλλάζουν την παρακολούθηση της υγείας
11:00