Θεσσαλονίκη: Μηχανάκι παρέσυρε γυναίκα - Χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο
Ανανεώθηκε:
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης όταν μηχανή παρέσυρε γυναίκα τραυματίζοντάς τη σοβαρά.
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30, όταν η γυναίκα στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο, παρασύρθηκε από διερχόμενο μηχανάκι επί της οδού Λαγκαδά λίγο πριν την Εγνατία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα ThessToday.gr είχε χάσει τις αισθήσεις της.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της τραυματία σε νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, που πραγματοποιήθηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης και συγκεκριμένα τεσσάρων δικύκλων της ΕΛ.ΑΣ.

Το σημείο που σημειώθηκε το ατύχημα αποκλείστηκε προκειμένου να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στην γυναίκα, ενώ το δίκυκλο υπέστη υλικές ζημιές από το ατύχημα. Στο νοσοκομείο προληπτικά και ο οδηγός του δικύκλου, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης - Αυτοκίνητο παρέσυρε 33χρονο
Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες στον ΒΟΑΚ - Δραματικές προσπάθειες απεγκλωβισμού
Τασούλας για τη φρεγάτα «Κίμων»: Είμαστε μάρτυρες μιας εθνικής κατάκτησης (vid)
13:02
Μητσοτάκης από τη φρεγάτα «Κίμων»: Στόχος να παραδώσω μια πατρίδα πιο ασφαλή απ' ό,τι την παρέλαβα
12:58
Στίβεν Μίραν (Fed): Η απορρύθμιση στις ΗΠΑ θα ενισχύσει την ανάπτυξη - Το παράδειγμα της ΕΕ
12:54
Από τον σάχη, στους μουλάδες: Η αιματηρή ιστορία διαδηλώσεων στο Ιράν
12:53