ΕΛΛΑΔΑ

Κεχαγιόγλου για κατάσχεση 585 κιλών κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη: Αδιαμφισβήτητη επιτυχία της Δίωξης

Κεχαγιόγλου για κατάσχεση 585 κιλών κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη: Αδιαμφισβήτητη επιτυχία της Δίωξης
INTIME NEWS (ΑΡΧΕΙΟ)

Τη Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, επαίνεσε μεταξύ άλλων για το έργο της, ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος είναι συνήγορος ενός εκ των κατηγορούμενων για την υπόθεση της κατάσχεσης των 585 κιλών κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη.

Στη δήλωσή του σχετικά με την υπόθεση ωστόσο, τόνισε ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ο ρόλος του καθενός εκ των κατηγορούμενων, όταν αποδοθούν ευθύνες.

«Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης με την κατάσχεση μιας ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης για να ολοκληρωθεί και να δικαιωθεί πρέπει να συνδυαστεί με την εξατομίκευση του ρόλου ενός εκάστου των συλληφθέντων στην εν λόγω υπόθεση και τον ακριβοδίκαιο επιμερισμό των ευθυνών.

Θα ήταν κωμικό να υποθέσει κανείς ότι ο εντολέας μου, 33 ετών, περιστασιακά εργαζόμενος στην εστίαση και στον τουρισμό, στα όρια της ανέχειας και με παιδί 3 χρονών που αγωνίζεται να αναθρέψει, έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στην κυριότητα και τον έλεγχο της ναρκωτικής ουσίας.

Θεωρώ ότι προκύπτει αβίαστα και με βάση τα πραγματικά περιστατικά, ο ρόλος του ως αχθοφόρου και ως εκ τούτου, αναλώσιμου…

Είμαι βέβαιος ότι η πορεία της ανάκρισης θα επιβεβαιώσει την εκτίμησή μου αυτή και είτε στο δικονομικό αυτό στάδιο, είτε σε επόμενο θα κριθεί δίκαια και με νηφαλιότητα και θα του καταλογιστούν οι πράξεις του σύμφωνα με τον πραγματικό του ρόλο και τη συμμετοχή του στην υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ