ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Αρτέμιδα: Με πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα οι εκτελεστές των έξι Τούρκων

Έγκλημα στην Αρτέμιδα: Με πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα οι εκτελεστές των έξι Τούρκων
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Με πολιτικό άσυλο στη χώρα μας ζούσαν και οι δύο Τούρκοι που συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία, για τη δολοφονία των έξι στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Μάλιστα στον 32χρονο ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά το έγκλημα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, δίνουν κεντρικό ρόλο στην οργάνωση και στην εκτέλεση.

Σύμφωνα με τις αρχές, είναι το πρόσωπο που πήρε με το αυτοκίνητο τους έξι δολοφονημένους, δήθεν για να τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο και από εκεί να τους φυγαδεύσει στην Ιταλία ενώ τους είχε υποσχεθεί και ότι θα τους έδινε πλαστές ταυτότητες.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη, ένας 27χρονος, είχε καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής ενώ η περιγραφή του είχε περιέλθει στα χέρια της ασφάλειας από μαρτυρία.

Όμως δεν είναι μόνο αυτοί οι δράστες του στυγερού εγκλήματος, καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι ήταν τουλάχιστον τρεις οι εκτελεστές, όμως δεν έχουν αυτή τη στιγμή κάποιοι άλλο στοιχείο για τους υπόλοιπους δράστες.

Τόσο ο 32χρονος όσο και ο 27χρονος, έκαναν στη χώρα μας διάφορες περιστασιακές εργασίες ενώ είχαν απασχολήσει σε άλλες χώρες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Οι αρχές μάλιστα εντόπισαν και στο σπίτι του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο ρούχα από την ημέρα της εκτέλεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ