ΕΛΛΑΔΑ

Μοιραζόμαστε ό,τι μας γεμίζει και δίνουμε αξία στις στιγμές μας, με αυτούς που αγαπάμε

Μοιραζόμαστε ό,τι μας γεμίζει και δίνουμε αξία στις στιγμές μας, με αυτούς που αγαπάμε

Δεν υπάρχει πιο οικεία εικόνα οικογενειακής θαλπωρής, ευαισθησίας και αγάπης από το παραδοσιακό «κυριακάτικο» τραπέζι όπου μοιραζόμαστε όλες τις στιγμές μας.

Το τραπέζι με την οικογένεια και τα αχνιστά πιάτα με τις μακαρονάδες που μοιράζονται σε όλους. Το γιορτινό τραπέζι με τους συγγενείς μας και φίλους, όπου φιγουράρει σε κεντρικό σημείο μια πιατέλα Melissa. Το βραδινό τραπέζι με την οικογένεια που ανταλλάσσουμε τα νέα μας, εντυπώσεις κι εμπειρίες, ενώ ευωδιάζουν στα πιάτα μας τα αγαπημένα μας ζυμαρικά.

Αυτό, το οικογενειακό τραπέζι που μοιραζόμαστε, έχει αξία για εμάς ακριβώς για τον λόγο αυτό: Διότι το μοιραζόμαστε με αυτούς που αγαπάμε!

Η νέα καμπάνια της Melissa μας θυμίζει την αξία του να μοιράζεσαι

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο, μια από τις πιο αγαπητές οικογένειες σε όλο τον κόσμο, έχει μετουσιώσει σε στάση ζωής την αξία του να μοιραζόμαστε ό,τι και όσα έχουμε. Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται, η ζωή μας γεμίζει, μόνο όταν μοιραζόμαστε τις στιγμές μας, τις εμπειρίες μας, τις σκέψεις και τα όνειρά μας, τις ιστορίες που ζήσαμε, τις γεύσεις που δοκιμάσαμε. Κι όλα τα συναισθήματα που φέρνει το μοίρασμα, την αγάπη, το πάθος για ό,τι αγαπάμε αληθινά, την καλοσύνη που εκπέμπει το να μοιραζόμαστε, αυτά όλα τα έχει βιώσει η οικογένεια Αντετοκούνμπο και τα έχει μετατρέψει σε καθημερινή πράξη.

Μοιράζονται την αγάπη που τους δένει, το φαγητό που γεμίζει το τραπέζι και τις καρδιές τους, μοιράζονται όμως και με τον διπλανό τους, ό,τι έχουν. Ανοίγουν την αγκαλιά τους και μοιράζονται όσα αισθάνονται με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους και με αυτόν τον τρόπο γίνονται «βασιλιάδες» - «Αντετοκούνμπο», άλλωστε σημαίνει «το στέμμα που ήρθε από τις μακρινές θάλασσες».

Και όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες εμπειρίες τους δέσουν περισσότερο συναισθηματικά κι ας τους χωρίσουν -προσωρινά- στην πράξη, τόσο οι Αντετοκούνμπο επιμένουν να μοιράζονται και δεν υποχωρούν σπιθαμή από αυτή τους τη φιλοσοφία ζωής. Αν το νόημα είναι να αισθανόμαστε «γεμάτοι» από ό,τι κάνουμε και ό,τι είμαστε, τότε πώς να σταματήσουμε να μοιραζόμαστε;

Η αξία του να μοιραζόμαστε γεμίζει τις ζωές μας

Καθένας μας, κλείνοντας τα μάτια και ανατρέχοντας στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, τις βρίσκει γεμάτες με τους ανθρώπους με τις οποίες τις μοιράστηκε. Η ζωή η ίδια, γεμίζει με ό,τι μοιραζόμαστε – ακόμα και όταν μοιραζόμαστε μια τόσο απλή πράξη, όπως το να προσφέρουμε ένα πιάτο αχνιστή μακαρονάδα Melissa, μαγειρεμένη με τον τρόπο που αγαπάμε, με τον τρόπο που έρχεται από τις αναμνήσεις μας, γεμίζοντας το σήμερα και οδηγώντας μας στο αύριο!

Η Melissa είναι ένα ελληνικό brand ζυμαρικών που ιδρύθηκε το 1947 και σήμερα αποτελεί τη Νο1 εταιρεία στον χώρο στην Ελλάδα. Με άξονά της την οικογένεια, ενσωματώνει στα προϊόντα της την αξία του να μοιραζόμαστε, να δίνουμε από αυτό που έχουμε σε αυτούς που αγαπάμε για να νιώθουμε πάντα γεμάτοι. Η νέα καμπάνια Melissa μάς θυμίζει ότι μία τόσο απλή πράξη, μπορεί να φέρει την πληρότητα που όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά αποζητά, καθώς με πρωταγωνιστές τα μέλη της οικογένειας Αντετοκούνμπο, καλούμαστε κι εμείς να ξεκινήσουμε τώρα το πιο συναρπαστικό τραπέζι, με πιάτα γεμάτα ζυμαρικά Melissa και αγαπημένα πρόσωπα για να τα μοιραστούμε!

Με αυτόν τον τρόπο, οι διαχρονικές αξίες που πρεσβεύει η Melissa γίνονται μια ιστορία για να ακούσουμε όλοι σήμερα, μια αφήγηση για να εμπνευστούμε και να μοιραστούμε, μέσα από την καμπάνια που επιμελήθηκε η The Newtons Laboratory.

Η ζωή μας γεμάτη οικογενειακή θαλπωρή και ζεστασιά, η ζωή που μοιραζόμαστε, η ζωή που μας χαμογελά πάνω από ένα αχνιστό πιάτο ζυμαρικών Melissa που ανυπομονούμε να γευτούμε και να μοιραστούμε!