Στη Θεσσαλία ο Επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ - Ανακοινώνονται μέτρα αρωγής για τους αγρότες
Ανανεώθηκε:
Τη Θεσσαλία θα επισκεφθεί σήμερα ο Επίτροπος Γεωργίας της Ε.Ε., Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι, όπου θα έχει την ευκαιρία να δει ιδίοις όμμασι τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias».
Ο κ. Βοϊτσεχόφσκι θα συνοδέυεται από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη και τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Τριαντόπουλο.
Επίσης, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα πρώτα μέτρα αρωγής για το σύνολο του αγροτικού κόσμου στη Θεσσαλία που επλήγη.
Επιπλέον, από πλευράς υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ανακοινωθεί και μια σειρά θεματικών ξεχωριστών ημερίδων για τα προϊόντα που έχουν πληγεί. Μεταξύ άλλων αυτές θα αφορούν τους κτηνοτρόφους, το βαμβάκι, το καλαμπόκι όπου και θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις αναφορικά με τα μέτρα αποκατάστασης και ενίσχυσης των πληττόμενων παραγωγών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλία: Τέταρτη καταβολή πρώτης αρωγής στους πλημμυροπαθείς ύψους 2,58 εκ. ευρώ
Θεσσαλία: Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού του Παγασητικού και του παραλιακού μετώπου
Θεσσαλονίκη: 30χρονος κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία και εξύβριση σε βάρος ανήλικης
11:45
Πέθανε σε ηλικία 78 ετών η Έμα Μπονίνο, η Ιταλίδα πρώην επίτροπος και ακτιβίστρια
11:40
Αρτέμιδα: Ο Σ. Κεχαγιόγλου αναλαμβάνει την υπεράσπιση 4 συλληφθέντων στην υπόθεση της κοκαΐνης
11:30
Ρωσία: Έπληξε τρία εμπορικά πλοία κοντά σε ουκρανικά λιμάνια – Κατέρριψε 777 drones
11:22