Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 34χρονη
Tον δρόμο προς τη φυλακή παίρνει ο αστυνομικός που που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 34χρονη γυναίκα από Καμερούν, o οποίος σήμερα (5/10) απολογήθηκε στον ανακριτή, αφού την Τετάρτη ζήτησε και πήρε προσθεσμία.
Ο 40χρονος αστυνομικός οδηγήθηκε στον ανακριτή, καθώς η αστυνομία ερευνούσε την καταγγελία μιας γυναίκας από τη Ρουμανία που φέρεται να είναι η πρώην συντρόφου του αστυνομικού.
Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα έχει καταγγείλει στις Αρχές ότι είχε παρόμοια κακοποιητική συμπεριφορά και απέναντί της.
Η νέα μάρτυρας αναμένεται να καταθέσει την Πέμπτη στις Εσωτερικές Υποθέσεις. Από το περιεχόμενο των όσων πει θα εξαρτηθεί εάν υπάρξει συμπληρωματική δικογραφία.
Παράλληλα, σε εξέλιξη ήταν Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ο 40χρονος είχε ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Ταυτόχρονα η αστυνομία ερευνά και το εάν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που να εξέδιδαν την 34χρονη που φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έγκλημα στην Αρτέμιδα: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της εκτέλεσης των έξι Τούρκων
Πυροβολισμοί στη Μάνδρα Αττικής κοντά σε καταυλισμό Ρομά
Αναλυτικός οδηγός για τα τέλη κυκλοφορίας 2026 - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
04:00
Τελευταία ευκαιρία για το Voucher βιβλίων της ΔΥΠΑ – Πότε λήγει η προθεσμία
03:00
Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
02:00
Voucher κοινωνικού τουρισμού ΔΥΠΑ: Ποιες υπηρεσίες καλύπτουν και πώς να τα αξιοποιήσετε
01:00