ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για την αρπαγή δίχρονου στην Αθήνα από τον πατέρα του

Συναγερμός για την αρπαγή δίχρονου στην Αθήνα από τον πατέρα του
ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την αρπαγή ενός αγοριού δύο ετών από τον πατέρα του στην περιοχή της Αθήνας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενεργοποίησε τον μηχανισμό Amber Alert για τον δίχρονο Γιώργο Λυμπερόπουλο, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς «υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τον άρπαξε ο πατέρας του από περιοχή της Αθήνας χωρίς να υπάρχει δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνούνται.

Ο Λυμπερόπουλος Γιώργος έχει ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1 μέτρο και 14 κιλά βάρος. Είναι άγνωστο τι φοράει

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Στις 26/08/2023 ο πατέρας του Λυμπερόπουλου Γιώργου, 2 ετών, προέβη σε αρπαγή του ανήλικου, στην περιοχή της Αθήνας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σήμερα 5/10/2023 στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Λυμπερόπουλος Γιώργος έχει ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1 μέτρο και 14 κιλά βάρος. Είναι άγνωστο τι φοράει

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

ΔΗΜΟΦΙΛΗ