Κρήτη: Ένας άστεγος στο νοσοκομείο μετά από φωτιά στις παλιές φυλακές Χανίων
Φωτιά εκδηλώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής (6/10) στις παλιές φυλακές Χανίων από την οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα ένας άστεγος που είχε βρει καταφύγιο στον συγκεκριμένο χώρο.
Στο κτήριο της οδού Γιαμπουδάκη πολύ συχνά βρίσκουν καταφύγιο άστεγοι και κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς ο 49χρονος άνδρας υπέστη εγκαύματα στην πλάτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας cretalive.gr.
Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση. Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα της 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων, ενώ την κυκλοφορία των οχημάτων ρύθμιζαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες, ξεπήδησαν από τον χώρο του φυλακίου στο ανατολικό τμήμα του παλαιού σωφρονιστικού καταστήματος. Η φωτιά πολύ γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ στον χώρο όπου και εκδηλώθηκε ήταν συσσωρευμένα σκουπίδια και παλιά έπιπλα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Τροχαίο με ένα τραυματία στα Χανιά - Έπεσε πάνω σε τοιχίο
SPONSORED
ΠΟΣΠΕΡΤ: Δεν θα ανεχτούμε να γίνουμε τα θύματα επιχειρηματικών ή πολιτικών συμφερόντων
15:07
Ναρκωτικά αξίας 31.000 ευρώ εντόπισε το Λιμενικό σε οικία στην Αττική
15:06
Στους 32 ανήλθαν οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό στις Φιλιππίνες – Πάνω από 200 οι τραυματίες
15:03
Θεοδωρικάκος: Ενισχύουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις παραγωγικές επενδύσεις
15:01