Στον Εισαγγελέα ο πατέρας του δίχρονου που εντοπίστηκε στη Γιάλοβα - Κατηγορείται για αρπαγή
Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε την Τετάρτη (11/10) ο πατέρας του δίχρονου αγοριού, που το είχε αρπάξει, αφού εντοπίστηκε στη Γιάλοβα Μεσσηνίας. Από ώρα σε ώρα αναμένεται η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την αρπαγή του παιδιού.
Υπενθυμίζεται πως, η περιπέτεια του Γιώργου Λυμπερόπουλου, έληξε την Τετάρτη (11/10) καθώς το παιδί βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του στο Διβάρι της Γιάλοβας στο δήμο Πύλου Νέστορος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χαμόγελου του Παιδιού» είχε προχωρήσει στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas κατόπιν εισαγγελικής εντολής στις 5 Οκτωβρίου.
Ο 40χρονος πατέρας του παιδιού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ η δικάσιμος ορίστηκε για σήμερα. Βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου κάτω των 14 ετών, με την διαδικασία του αυτοφώρου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαμόγελο του παιδιού: Αίσιο τέλος για τον δίχρονο που είχε αρπάξει ο πατέρας του
SPONSORED
Έρχεται η «Hello Kitty» στη μεγάλη οθόνη - Πότε αναμένεται η πρεμιέρα της ταινίας
14:41
«Δεν έχει διαπιστωθεί διαρροή αερίου» - Τι αναφέρει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
14:40
Με πρόσθετη υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας (Add On) εμπλουτίζεται το ΔΕΗ Fiber
14:34
Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου: 59χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
14:19