ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων - Επέβαιναν σε όχημα με πλαστές πινακίδες - Κατασχέθηκαν σουγιάδες

Γλυφάδα: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων - Επέβαιναν σε όχημα με πλαστές πινακίδες - Κατασχέθηκαν σουγιάδες
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών ατόμων, τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες, προχώρησαν οι Αρχές το πρωί της Τετάρτης (11/10) στη Γλυφάδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ δυνάμεις της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στη νοτιοανατολική αττική παρατήρησαν ύποπτη κίνηση αυτοκινήτου, με τέσσερις νεαρούς επιβαίνοντες, εκ των οποίων ο ένας ηλικίας 20 και οι υπόλοιποι τρεις 17 ετών.

Σε έλεγχο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν κρυμμένα οκτώ κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δε μπορούσαν να δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν προκειμένου να διερευνηθούν.

Κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου στα τέσσερα αυτά άτομα, εντοπίστηκαν στην κατοχή των δύο 17χρονων δύο μαχαίρια- σουγιάδες.

Όλοι οδηγήθηκαν στον Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για πλαστογραφία, διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την εμπλοκή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ