Κοζάνη: Στον εισαγγελέα δύο 20χρονοι για διακίνηση 115 λίτρων νοθευμένου ελαιόλαδου
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 20 και 21 ετών, σε περιοχή της Κοζάνης προχώρησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.
Ειδικότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, 14/10, εντοπίστηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό τους συλληφθέντες και σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε να διαθέτουν προς πώληση 23 πλαστικά δοχεία των πέντε λίτρων το καθένα, που περιείχαν συνολικά 115 λίτρα λαδιού, αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας που προσομοίαζε σε ελαιόλαδο.
Παράλληλα, δεν διέθεταν τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα αγοράς, ενώ δείγμα θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς του παράνομου ελαιόλαδου και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 21χρονου.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελαιόλαδο: Ανησυχία και έλεγχοι του ΕΦΕΤ για περιστατικά νοθείας - Τι να προσέχουν οι καταναλωτές
Ελαιόλαδο: Η έκρηξη στην τιμή, οι κλοπές και τα παράδοξα
Ισπανία: Μετά το ελαιόλαδο, κλέβουν και τις ελιές - Κατάσχεση 74 τόνων από τις Αρχές
«Χρυσό» το ελαιόλαδο: Βάζουν... μικροτσίπ στις ελιές - Φόβοι για κύμα κλοπών
Έσπασε αγωγός ύδρευσης στη Μάνδρα - Έκτακτη διακοπή υδροδότησης
12:54
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2% η ανάπτυξη της ελληνικής Οικονομίας το τρίτο τρίμηνο
12:51
Παχυσαρκία: Μέχρι τη Δευτέρα η απόφαση για τα δωρεάν φάρμακα σε 8.000 δικαιούχους
12:50
Λασίθι: Μαθητής διακινούσε ναρκωτικά στο σχολείο - Βρέθηκαν δύο κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ (pic)
12:44