Πάτρα: Συνέλαβαν μητέρα που άφησε τα παιδιά της μόνα τους στο αυτοκίνητο για να διασκεδάσει
Ανανεώθηκε:
Χειροπέδες σε μια 35χρονη μητέρα πέρασαν αστυνομικοί στην Πάτρα καθώς είχε αφήσει μόνα τους τα παιδιά της στο αυτοκίνητο για να πάει να διασκεδάσει.
Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 35χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία, μετέβη χθες τα ξημερώματα (15/10) με αυτοκίνητο σε καφέ - μπαρ, αφήνοντας ανεπιτήρητα στο εσωτερικό του οχήματος, τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας εννέα και τριάμισι ετών, αντίστοιχα, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα.
Περίοικοι, οι οποίοι αντελήφθησαν τα παιδιά να είναι μέσα στο κλειδωμένο αυτοκίνητο, ειδοποίησαν την αστυνομία.
Αμέσως μετά έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί της 'Αμεσης Δράσης, οι οποίοι εντόπισαν τα παιδιά καλά στην υγεία τους και στη συνέχεια συνέλαβαν την 35χρονη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγρίνιο: Αγρια επίθεση πίτμπουλ σε 63χρονο - Σύλληψη της 18χρονης ιδιοκτήτριας
Κηφισιά: Δύο ανήλικες κατηγορούνται ότι χτύπησαν και λήστεψαν 15χρονη - Συνελλήφθησαν απο την ΕΛΑΣ
Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί από την ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο – Επιδρομή με πυραύλους στο Κίεβο
08:38
Κλειστά τα αεροδρόμια Κέρκυρας και Σαντορίνης λόγω εργασιών - Μέχρι πότε
08:35
Οι «εγκεφαλικοί σεισμοί» που μπορούν να αλλάξουν όσα γνωρίζουμε για τη σχιζοφρένεια
08:30
Στις αγορές η Ελλάδα με έκδοση 10ετούς ομολόγου: Η πρώτη για το 2026
08:23