ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Ένοπλη ληστεία σε σπίτι 91χρονου - Έκλεψαν λίρες και χρήματα

Φθιώτιδα: Ένοπλη ληστεία σε σπίτι 91χρονου - Έκλεψαν λίρες και χρήματα
EUROKINISSI

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (16/10) σε σπίτι σε παραθαλάσσιο οικισμό της Μαλεσίνας στη Φθιώτιδα, με τους δράστες -οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους- να παραβιάζουν την μπαλκονόπορτα σε σπίτι ηλικιωμένου. 

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, οι άνδρες ήταν πέντε και οπλισμένοι με δύο πιστόλια, μαχαίρι και κατσαβίδι, με τα οποία απείλησαν τόσο τον ηλικιωμένο όσο και τον 42χρονο αλλοδαπό οικιακό βοηθό του, καθώς και την 35χρονη επίσης αλλοδαπή σύντροφο του δεύτερου.

Μάλιστα οι κουκουλοφόροι δράστες χτύπησαν τον 42χρονο προκειμένου να μην τους εμποδίσει στην αφαίρεση αντικειμένων από το σπίτι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ληστές αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό και τρεις χρυσές λίρες που βρήκαν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μόλις ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άμεσα δόθηκε σήμα σε όλους τους σταθμούς για τη διενέργεια μπλόκων και τον εντοπισμό των δραστών.

Από την έρευνα εντοπίστηκε αυτοκίνητο εκτός οδοστρώματος στον παράδρομο της Θήβας κοντά στα διόδια, το οποίο όμως δεν επιβεβαιώνεται ότι ανήκε στους δράστες της ληστείας. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ