Σάμος: Διασώθηκαν 47 μετανάστες που επέβαιναν σε λέμβο - Νεκρή μία γυναίκα
Ανανεώθηκε:
Στη διάσωση 47 μεταναστών, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και μία νεκρής γυναίκα, που επέβαιναν σε λέμβο, προχώρησε χθες Τρίτη (17/10) πλοίο ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Σάμου.
Στη λέμβο επέβαιναν 14 άντρες, 17 γυναίκες, 5 αγόρια και 11 κορίτσια.
Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Βαθύ της Σάμου και αφού παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης μεταφέρθηκαν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή.
Η νεκρή γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Στη θαλάσσια περιοχή, όπου εντοπίστηκε η λέμβος, διεξάγονται έρευνες από ένα ναυαγοσωστικό σκάφος αφού, κατά δήλωση των διασωθέντων, ο χειριστής της λέμβου κατέπεσε στη θάλασσα για να διαφύγει και αγνοείται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρεις νεκροί μετά τη βύθιση λέμβου με μετανάστες βόρεια της Σύμης - Έρευνες για αγνοούμενους
Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας θέλουν να φύγουν απο τη χώρα
20:40
ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ - ΑΓΚΑΘΙΑ: Liveblog: Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι για το ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία
20:30
Πιερρακάκης: «Το τέλος του Ταμείου Ανάκαμψης δεν σημαίνει τέλος της ανάπτυξης»
20:28
Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες και τις επιδοτήσεις
20:17