ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σώος σε προαύλιο νοσοκομείου εντοπίστηκε ο 63χρονος που είχε εξαφανιστεί

Θεσσαλονίκη: Σώος σε προαύλιο νοσοκομείου εντοπίστηκε ο 63χρονος που είχε εξαφανιστεί
INTIME / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Σώος στον προαύλιο χώρο του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, εντοπίστηκε ο 63χρονος, που είχε εξαφανιστεί πριν από έξι ημέρες από την περιοχή των ΚΤΕΛ Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η «Γραμμή Ζωής», τον 63χρονο αναγνώρισε διασώστης του ΕΚΑΒ και μετά από την σχετική πληροφορία, ο αναζητούμενος εντοπίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας του Νοσοκομείου, περιπλανώμενος στο προαύλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την «Γραμμή Ζωής» για τον εντοπισμό του άνδρα:

«Η περιπέτεια του κ. Δημητρίου Κοσμά έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Δημήτρης, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα. Συγκεκριμένα, ο Δημήτριος Κοσμάς, 63 ετών, εξαφανίστηκε από την περιοχή ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στη Θεσσαλονίκη, την 12/10/23.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 16/10/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 17/10/2023, έλαβε κλήση από Διασώστη του ΕΚΑΒ ο οποίος είχε δει τον κοινωνικό συναγερμό Silver Alert, που ανέφερε ότι ο 63χρονος είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Μετά τη διασταύρωση της πληροφορίας, ο αναζητούμενος εντοπίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας του Νοσοκομείου, περιπλανώμενος στο προαύλιο. Ο 63χρονος, επέστρεψε στην οικογένειά του!!

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ