ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ CNN GREECE ΕΛΛΑΔΑ

Επίορκος αστυνομικός: «Μια ώρα ούζα 600 ευρώ, δυο ώρες ούζα 1000» - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι

Επίορκος αστυνομικός: «Μια ώρα ούζα 600 ευρώ, δυο ώρες ούζα 1000» - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι
Ο αστυνομικός που κατηγορείται για σωματεμπορία Screen grab / Youtube / CNN Greece

Αποκαλυπτικές συνομιλίες που δείχνουν ότι ο επίορκος αστυνομικός ήταν βασικό μέλος μιας συμμορίας που εξέδιδε νεαρές κοπέλες φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece.

Ο 23χρονος που συνελήφθη πριν από τρις μέρες στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τρία ακόμη άτομα φαίνεται από τις συνομιλίες του, να ήταν αυτός που ερχόταν σε επαφή με υποψήφιους πελάτες και έκανε τις τελικές συνεννοήσεις.

Χαρακτηριστικά όπως αναγράφεται και στη δικογραφία που έχουν συντάξει οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών τα ραντεβού τα αποτελούσε «ούζα» και μάλιστα σε μήνυμα αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Αστυνομικός: «Μια ώρα ούζα 600 ευρώ, δυο ώρες ούζα 1000 ευρώ»

Ο αστυνομικός μαστροπός ο οποίος είχε μπει πριν από δύο χρόνια στην ελληνική αστυνομία και σπάνια πήγαινε στην υπηρεσία του δεν δίσταζε να έχει φωτογραφίες στο κινητό του τηλέφωνο με ημίγυμνά κορίτσια τα οποία μάλιστα πέφτανε στην εξευτελιστική διαδικασία να τις δειγματίζει πριν κλείσει τα ραντεβού.

Αστυνομικός: «300, δυο ώρες φουλ πρόγραμμα. Αυτές τις μέρες αυτή η Λατίνα

Άγνωστος: «Όλες τις ώρες είσαι διαθέσιμος»;

Αστυνομικός: «Ανάλογα με το φόρτο εργασίας»

Μέσα όμως από αυτούς τους διαλόγους φαίνεται ξεκάθαρα όχι μόνο ο τιμοκατάλογος για την εκμετάλλευση γυναικών που εξωθούσε στην πορνεία και το ότι ο ίδιος εμφανίζεται να έχει οργανωτικό ρόλο.

Συγκεκριμένα καταγράφεται η ανταλλαγή μηνυμάτων με άλλο πρόσωπο που φαίνεται να έχει σχέση με το κύκλωμα.

Αστυνομικός: «Αδελφέ τι κανείς; χρειάζεσαι τη κοπέλα σήμερα αύριο; Γιατί βγάζω πρόγραμμα»

Επίσης το CNN Greece φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με όπλα τα οποία σύμφωνα με τη δικογραφία φαίνεται να εμπορεύονταν ο 23χρονος ο οποίος αρνήθηκε πεισματικά να αποκαλύψει στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, πού βρίσκεται το υπηρεσιακό του όπλο καθώς παρά τις αναζητήσεις οι αρχές δεν το εντόπισαν πουθενά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ