Πεδίο μάχης έξω από την Πολυτεχνειούπολη - Κουκουλοφόροι έκαψαν ΙΧ
Σε πεδίο μάχης μετέτρεψα κουκουλοφόροι την Ούλωφ Πάλμε στου Ζωγράφου καίγοντας αυτοκίνητα και πετώντας μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς.
Όλα ξεκίνησαν περίπου 01:00 ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν μια ομάδα περίπου 100 ατόμων βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη και άρχισαν να ρίχνουν βροχή από μολότοφ στη διμοιρία που υπήρχε στο σημείο με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί ελαφρά.
Ένα αυτοκίνητο πολίτη που το είχε παρκάρει στην Ούλωφ Πάλμε καταστράφηκε, ενώ σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε δύο ακόμη. Άλλοι πολίτες που θα έβλεπαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται έτρεχαν να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους.
Λίγη ώρα αργότερα τα άτομα εξαφανίστηκαν μπαίνοντας και πάλι στην Πολυτεχνειούπολη αφήνοντας πίσω τους ένα δρόμο στην πρωτεύουσα της Αθήνας που έδειχνε το πολεμικό σκηνικό που είχε στηθεί νωρίτερα.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία ούτε για προσαγωγές, ούτε για συλλήψεις.
Βαλένθια - Παναθηναϊκός 67-68: Το «τριφύλλι» έκανε το «break» φόντο το Final Four της Αθήνας
23:47
Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν μετρό και λεωφορεία - «Δεμένα» τα πλοία, «χειρόφρενο» στα τρένα
23:46
Χρυσοχοΐδης για 89χρονο: «Υπήρξαν κενά ασφαλείας, κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους» (vid)
23:36
Βασιλιάς Κάρολος στο Κογκρέσο: «Δεν συμφωνούμε πάντα, αλλά βρίσκουμε τρόπο να συμπορευόμαστε» (vid)
23:24