Κυψέλη: Κατασχέθηκε καλάσνικοφ - Συνελήφθη 33χρονη και 17χρονος
Ανανεώθηκε:
Ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ με 3 γεμιστήρες και 140 φυσίγγια εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 21/10 σε έλεγχο της αστυνομίας σε δρόμο της Κυψέλης. Για το περιστατικό συνελήφθησαν μια 33χρονη και ένας ανήλικος δράστης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της ομάδας ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στο πλαίσιο περιπολιών που διενεργούν στην Αθήνα και κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους ανωτέρω να κινούνται πεζή σε δρόμο της Κυψέλης χθες το μεσημέρι, μεταφέροντας σάκο.
Άμεσα τους κάλεσαν σε έλεγχο με τον ανήλικο να μη συμμορφώνεται στις υποδείξεις και να τρέπεται σε φυγή, έως την ακινητοποίηση του σε κοντινή απόσταση.
Εντός του σάκου βρέθηκαν και περισυλλέχθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου «KALASHNIKOV» με 3 γεμιστήρες και 140 φυσίγγια.
Ακολούθως οι ελεγχόμενοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 33χρονης και του 17χρονου για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Καλά στην υγεία τους οι Ελληνες ομογενείς στην Βενεζουέλα» - Συνεχής συνεργασία με την Πρεσβεία
18:03
Μάρω Κοντού: «Πάντα βαστάω μαχαίρι» λέει ο 93χρονος που εισέβαλε στο νοσοκομείο Αττικόν
17:54
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Το viral βίντεο του πρωθυπουργού με τις στιγμές αγωνίας ως... ραλίστας
17:45
ΥΠΕΞ: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Βενεζουέλας - Θερμά συλλυπητήρια για τα θύματα
17:40