Ηράκλειο: Νεκρός 38χρονος ορειβάτης στο Αγιοφάραγγο
Ανανεώθηκε:
Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, 38χρονος άνδρας που φέρεται ότι έκανε αναρρίχηση στο Αγιοφάραγγο του Δήμου Φαιστού.
Στο σημείο έσπευσε σκάφος του Λιμενικού που μετέφερε τον άνδρα, τον οποίο αμέσως μετά παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον οδήγησε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού Αντώνη Κωνσταντουλάκη, το Αγιοφάραγγο επισκέπτονται ορειβάτες και λάτρεις της περιπέτειας, οι οποίοι συχνά ισορροπούν πάνω σε σχοινιά και ιμάντες, που τοποθετούνται από τη μια άκρη στην άλλη πλευρά, σε σημεία του βουνού, κοντά στην παραλία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Σεούλ: Άνδρας επιχειρεί αναρρίχηση χωρίς σχοινιά στον πιο ψηλό ουρανοξύστη της χώρας
CULTURE
Νέα εποχή για το Peaky Blinders: Ο Τζέιμι Μπελ στον ρόλο του διαδόχου της δυναστείας Σέλμπι
09:40
ΚΟΣΜΟΣ
Στο πλευρό του Όρμπαν ο Βανς - Θα βρεθεί στην Ουγγαρία λίγο πριν τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
09:40
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός στην Κοζάνη - Εντοπίστηκαν νεκρά πρόβατα σε πλαγιά
09:30
ΕΛΛΑΔΑ
Ζωγράφου: Στον ανακριτή σήμερα ο 54χρονος για τον θάνατο της μητέρας και της αδερφής του - Τι έδειξε η ιατροδικαστική
09:29
ΔΙΕΘΝΗ