Συνήγορος της Πισπιρίγκου ξανά ο Κούγιας - Την Πέμπτη (26/10) θα συνεχιστεί η δίκη
Διεκόπη για αύριο η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, αφού προηγουμένως προσκομίστηκαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δηλώσεις του Αλέξη Κούγια και της συνεργάτιδας του, με τις οποίες αποδέχονται τον εκ νέου διορισμό τους από την κατηγορούμενη.
Ωστόσο, μέσω των γραπτών δηλώσεων τους ζήτησαν τη διακοπή της δίκης για αύριο επικαλούμενοι διαφορετικά κωλύματα. Ο κ. Κούγιας καθώς βρίσκεται σε δικαστήριο στη Ξάνθη και η συνεργάτιδα του επειδή παρουσίασε οδοντιατρικό πρόβλημα.
Το δικαστήριο εξέτασε τα κωλύματα τα οποία αποδείχθηκαν πραγματικά και τελικά η δίκη διεκόπη για αύριο μετά από αίτημα της διορισμένης συνηγόρου της κατηγορούμενης που ζήτησε περισσότερο χρόνο.
Η πρόεδρος ενημέρωσε την κατηγορούμενη ότι εφόσον αύριο είναι παρόντες στο δικαστήριο οι μάρτυρες υπεράσπισης θα εξεταστούν, ενώ, σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσει η απολογία της, επισημαίνοντας της ωστόσο ότι εφόσον το επιθυμεί μπορεί να κάνει χρήση του δικαιώματος σιωπής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιστρέφει στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας
Διαβάστε το άρθρο για τη Δικαιοσύνη και τη διαφθορά που οδήγησε στην πειθαρχική δίωξη του Β. Φλωρίδη
15:28
Εκλογές στο Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ κάλεσε τους ψηφοφόρους να εκδιώξουν «την χειρότερη κυβέρνηση»
15:18
Γαλλία: Τέλος το Parcoursup έως το 2028 και 15.000 νέες θέσεις εισαγωγής - Τα μέτρα της κυβέρνησης
15:15
Δίκη Τεμπών: Άκουγα βοήθεια καίγομαι, αλλά ήμουν πάνω, δε μπορούσα να βοηθήσω», κατέθεσε επιζήσασα
15:15