ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας η έπαρση της σημαίας

Θεσσαλονίκη: Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας η έπαρση της σημαίας
IN TIME / Γ.Τ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, πραγματοποιήθηκε η έπαρση της σημαίας το πρωί της Πέμπτης (26/10) στον Λευκό Πύργο. 

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στην είσοδο του Λευκού Πύργου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και στη συνέχεια ανέβηκαν στην κορυφή, όπου βρίσκεται ο ιστός.

Η έπαρση της σημαίας στον Λευκό ΠύργοΙΝ ΤΙΜΕ / Γ.Τ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης και ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης ως εκπρόσωπος της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 11 π.μ. θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στη 13.30 θα παρατεθεί γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας και στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον πανηγυρικό της ημέρας στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Την Παρασκευή (27/10) θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση και οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (28/10).

Στις εκδηλώσεις η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (27/10) και το Σάββατο (28/10) για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραστεί στις σημερινές (26/10).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ