ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Ξεκίνησε η επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος
Σε εξέλιξη η επιχείρηση στη Λεωφόρο Ποσειδώνος για την εξουδετέρωση βόμβας ΠΗΓΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β' Παγκοσμίου που εντοπίστηκε στον χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, με αποτέλεσμα να είναι κλειστή σήμερα (26/10) η Λεωφόρος Ποσειδώνος.

Τέσσερις πολυκατοικίες εκκενώθηκαν ενώ για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε να μην μετακινηθεί η βόμβα και σχεδιάστηκε η ειδική επιχείρηση για την επιτόπια εξουδετέρωση του πολεμικού υλικού από τα έμπειρα στελέχη του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης».

Τα έκτακτα μέτρα:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη κατά τις ώρες 9:30΄έως 11:30΄, στα τμήματα:

Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ