ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα κορίτσια

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα κορίτσια
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση της 13χρονης Ελευθερίας Σ. και της 14χρονης Αικατερίνης Π. από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από την Παιδόπολη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, η Κατερίνα Π., 14 ετών και η Ελευθερία Σ.,13 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, Πέμπτη 26/10/2023, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κοριτσιών, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Κατερίνα Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, γκρι τζιν παντελόνι, άσπρα αθλητικά παπούτσια και φέρει μαζί της σχολική τσάντα αγνώστου χρώματος.

Η Ελευθερία Σ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη βερμούδα, μαύρο φούτερ, άσπρα αθλητικά παπούτσια και έφερε μαζί της σχολική τσάντα αγνώστου χρώματος.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ