Μεγάλες διαδηλώσεις υπέρ του Παλαιστινιακού λαού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε:
Συλλαλητήρια συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή (29/10) στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.
Χιλιάδες διαδηλωτές βρέθηκαν στην ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, ενώ συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, στο άγαλμα Βενιζέλου και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Οι διαδηλωτές στην Αθήνα με το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» περνούσαν επί μισή ώρα μπροστά από την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα απαιτώντας «Να σταματήσει τώρα η σφαγή του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα».
Συγκέντρωση αλληλεγγύης
και πορεία στη Θεσσαλονίκη
Η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, με πρωτοβουλία εργατικών σωματείων και της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη.
Στην κινητοποίηση, στη διάρκεια της οποίας εκφράστηκε με πανό και συνθήματα διαμαρτυρία για τις επιθέσεις του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας και τον αποκλεισμό του λαού της Παλαιστίνης, συμμετείχαν φοιτητικοί σύλλογοι και μέλη της παλαιστινιακής παροικίας.
Οι συμμετέχοντες στην πορεία αλληλεγγύης κινήθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Λεωφόρο Νίκης και μέσω της οδού Τσιμική επέστρεψαν στο άγαλμα του Βενιζέλου.
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52