ΕΛΛΑΔΑ

Δεκαετής κάθειρξη στον παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο με 1,5 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά

Δεκαετής κάθειρξη στον παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο με 1,5 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά
Δικαστική αίθουσα EUROKINISSI

Ποινή κάθειρξης 10 ετών και τριών μηνών, με αναστολή μέχρι την έφεση, επεβλήθη στον 35χρονο παίκτη ριάλιτι που τον Αύγουστο του 2022 είχε εισβάλει στο χώρο στάθμευσης του Εφετείου, στο οποίο είχαν εντοπιστεί ναρκωτικές ουσίες και 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, στον 35χρονο επεβλήθη να εμφανίζεται μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, ενώ απαγορεύεται να φύγει από τη χώρα.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή, με το δικαστήριο να του αναγνωρίζει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Στην απολογία του ο 35χρονος ανέφερε ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή αποτελούν αμοιβές από ερωτικά ραντεβού «από το 2012 ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά». Ταυτόχρονα, σημείωσε πως άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών για να μπορεί να αντεπεξέλθει στα ραντεβού και ότι τώρα έχει απεξαρτηθεί.

«Είμαι καλά... Έφτασα στο τέρμα. Έγινα άπληστος με τα λεφτά. Ήθελα να γεμίζω τις σακούλες. Είχα όνειρα για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Όταν μάζευα χρήματα δεν τα έδινα στην οικογένεια. Είχα πάθει εμμονή, ήθελα να μαζεύω», είπε.

Στην πρόταση που υπέβαλε η εισαγγελέας της Έδρας ζητώντας την καταδίκη του κατηγορούμενου, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο 35χρονος είχε συνείδηση της πράξης του και ότι από την δικογραφία προκύπτει ότι δεν ήταν τοξικοεξαρτημένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ