ΕΛΛΑΔΑ

Στυλίδα: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 40χρονης - Το μήνυμα για τα παιδιά της

Στυλίδα: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 40χρονης - Το μήνυμα για τα παιδιά της
ΙΝΤΙΜΕ

Ταλαιπωρημένη, αλλά καλά στην υγεία της εντοπίστηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Δευτέρας (30/10) η 40χρονη από τη Φθιώτιδα. Η μητέρα δύο παιδιών είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην περιοχή της Στυλίδας.

Η επικοινωνία που είχε το βράδυ με το σπίτι της η 40χρονη από τη Φθιώτιδα, αναπτέρωσαν τις ελπίδες των δικών της στη Στυλίδα ότι θα βρεθεί ζωντανή.

Όντως, η περιπέτεια εξαφάνισης της γυναίκας που αγνοείτο από τις 8 το πρωί της Δευτέρας, έληξε αίσια περίπου στις 8:30 το βράδυ με τον εντοπισμό της κοντά στο σπίτι της.

Η μητέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, απάντησε σε μήνυμα των δικών της ανθρώπων, θέλοντας να μάθει για τα παιδιά της, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία της οικογένειάς της.

Αν και οι έρευνες με το που έπεσε το σκοτάδι φάνηκαν να πέφτουν στο κενό, ωστόσο η επικοινωνία που είχε η 40χρονη με το σπίτι της έφεραν το αίσιο τέλος στο «θρίλερ».

Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 08:45 το πρωί στην αστυνομία και για την ανεύρεσή της είχαν κινητοποιηθεί αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Στυλίδας, εθελοντές από την περιοχή, αλλά και η Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ με τον ειδικό σκύλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ