Η απρόσμενη συνάντηση του Ιερώνυμου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής
Μια απρόσμενη συνάντηση είχε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας μετέβη στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και εκεί πληροφορήθηκε ότι έφτανε στην Αθήνα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Δημήτριος, ο οποίος είχε τελικό προορισμό την Κύπρο.
Οι δυό ιεράρχες συναντήθηκαν για μισή ώρα σε αίθουσα επισήμων του αεροδρομίου και εκτός από τους εγκάρδιους χαιρετισμούς, και τη θερμή συνομιλία που είχαν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προσέφερε στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο: «Απάντηση της Εκκλησίας στα μυθεύματα αντικληρικαλιστικού λαϊκισμού».

Πηγή: Γραφείο Τύπου Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυνος, μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου θα χοροστατήσει σε ολονυχτία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικοδήμου.
Ισραηλινοί αξιωματούχοι: Έως και έναν χρόνο θα μπορούσε να διαρκέσει η πτώση του ιρανικού καθεστώτος
23:22
Ο χάρτης των ΗΠΑ με τις επιθέσεις στο Ιράν τις 10 ημέρες του πολέμου
23:10
Jerusalem Post: Ικανός να ασκήσει τα καθήκοντά του ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ παρά τον τραυματισμό του
22:59
Δυστύχημα στην Ελβετία: Νεκροί και τραυματίες σε λεωφορείο που κάηκε ολοσχερώς (vids)
22:55