ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε συμμορία που ρήμαζε σπίτια και αυτοκίνητα στον Λαγκαδά

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε συμμορία που ρήμαζε σπίτια και αυτοκίνητα στον Λαγκαδά
Eurokinissi

Από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση - συμμορία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος από κοινού με άγνωστους, μέχρι στιγμής, συνεργούς του, από τέλη Απριλίου του 2022 έως τέλη Ιουνίου του 2022, προέβησαν σε τρεις διαρρήξεις οικιών και δύο διαρρήξεις οχημάτων, από τις περιοχές του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης, αφαιρώντας συνολικά κοσμήματα αξίας 9.000 ευρώ και διάφορα αντικείμενα των παθόντων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 24χρονου στην περιοχή των Διαβατών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κονσόλα παιχνιδιών, δύο τάμπλετ, ένα κινητό τηλέφωνο και οκτώ αντρικά ρολόγια, τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 24χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως «επιχειρησιακό» όχημα για τις μετακινήσεις τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ