ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: Τι καταγγέλλουν οι γονείς για τον γυμναστή που παρενοχλούσε παιδιά

Ασπρόπυργος: Τι καταγγέλλουν οι γονείς για τον γυμναστή που παρενοχλούσε παιδιά

Η συγκέντρωση γονέων και μαθητών το απόγευμα της Δευτέρας (6/11) έξω από το δημοτικό σχολείο στην περιοχή του Ασπροπύργου άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι για τη δράση μετά από καταγγελίες δασκάλου γυμναστικής σε βάρος ανήλικων μαθητών κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Συνολικά οι Αρχές Ασφαλείας πήραν εννέα καταθέσεις από γονείς που περιέγραψαν περιστατικά σύμφωνα με τα οποία ο δάσκαλος της γυμναστικής προέβαινε σε πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών του δημοτικού.

Υπάρχουν καταγγελίες από γονείς παιδιών επτά έως 13 ετών.

Και σαν να μην έφταναν τα όσα έκανε ο καθηγητής υπάρχουν και καταγγελίες ότι ο γυμναστής έγραφε στον πίνακα της τάξης προσβλητικές εκφράσεις για μαθητή, ενώ σύμφωνα με καταγγελία γονέα μετά από περιγραφή του παιδιού της, αναφέρεται ότι ο δάσκαλος της γυμναστικής έβαζε τα παιδιά να χτυπούν το ένα το άλλο στο κεφάλι με τα χέρια λέγοντάς τους ότι είναι παιχνίδι.

Όλες οι μαρτυρικές καταθέσεις έχουν συγκεντρωθεί σε δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του δασκάλου, ο οποίος σήμερα, Τρίτη (7/11) θα οδηγηθεί σε Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ