Χωρίς νερό για 16 ώρες περιοχές της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά
Χιλιάδες κάτοικοι των περιοχών της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά δεν θα έχουν ούτε μία σταγόνα νερό για 16 ολόκληρες ώρες.
Ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 35 βαθμούς, η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε διακοπή νερού σε περιοχές της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά, από τις 8 το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου έως τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιουλίου, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης.
Συγκεκριμένα, θα υπάρξει διακοπή νερού σε περιοχές των δήμων: Αιγάλεω, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Αγίας Βαρβάρας, που περικλείονται από τις οδούς: Ιερά οδός, Λ. Κηφισού, Πέτρου Ράλλη, Παράσχου, Λήμνου, Γρ. Λαμπράκη, Ταξιαρχών και Ελ. Βενιζέλου.
Η ΕΥΔΑΠ σημειώνει, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.
Star Wars: Αποχωρεί η Κάθλιν Κένεντι μετά από 14 χρόνια στο «τιμόνι» της Lucasfilm
08:54
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αρδηττού
08:44
Γροιλανδία: Η Ρωσία κατηγορεί το NATO ότι στρατιωτικοποιεί την Αρκτική
08:44
Αλλάζει ο καιρός ξανά από το Σαββατοκύριακο: Έρχονται χιόνια, ισχυροί άνεμοι και παγετός
08:38