ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτος μεγάλος νικητής του νέου ΛΟΤΤΟ: Θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για την επόμενη 10ετία

Πρώτος μεγάλος νικητής του νέου ΛΟΤΤΟ: Θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για την επόμενη 10ετία

Δέκα χιλιάδες λόγους για να γιορτάζει κάθε μήνα έχει πλέον ένας τυχερός παίκτης του ΛΟΤΤΟ, ο οποίος προέβλεψε σωστά τους 6 αριθμούς της χθεσινής κλήρωσης.

Ο υπερτυχερός, ο οποίος κατέθεσε το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λεμεσό της Κύπρου, θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για την επόμενη 10ετία. Μάλιστα, το τυχερό δελτίο έφερε και 6 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, με κάθε επιτυχία να κερδίζει από 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο.

«Η λέξη ευτυχία δεν αρκεί για να περιγράψει το πώς νιώθουμε. Είναι τεράστια η χαρά μας για αυτό που συνέβη. Το ΛΟΤΤΟ άλλαξε μορφή, πριν από λίγες μέρες, και ο πρώτος μεγάλος νικητής βρέθηκε στο δικό μας κατάστημα ΟΠΑΠ. Όπως αποδείχθηκε, το να κερδίζεις 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, Ανδρέας Ανδρέου.

2.jpg
Ανδρέας Ανδρέου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Γλάδστωνος 85

Όπως σημειώνει, μάλιστα, δέχεται απανωτά τηλεφωνήματα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της χθεσινής κλήρωσης. «Δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα από το πρωί. Το ενδιαφέρον του κοινού για το ΛΟΤΤΟ έχει εκτοξευθεί. Είμαι σίγουρος πως ο υπερτυχερός θα συζητιέται για πολλές ημέρες ακόμη σε όλη τη Λεμεσό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρέου.

Δείτε τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ:

Διπλά τυχερός ο μεγάλος νικητής του ΛΟΤΤΟ

Σχετικά με το τυχερό δελτίο, ο κ. Ανδρέου εξηγεί: «Ο υπερτυχερός συμπλήρωσε ένα δελτίο 7 στηλών με προσωπικές επιλογές αριθμών σε πλήρες σύστημα, το οποίο κόστισε 7 ευρώ. Μάλιστα, ήταν διπλά τυχερός, καθώς θα λαμβάνει επιπλέον 6.000 ευρώ κάθε μήνα για 1 χρόνο, χάριν στις 6 επιτυχίες της δεύτερης κατηγορίας που έφερε το δελτίο του. Ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μακάρι να ακολουθήσουν περισσότερες επιτυχίες για το κατάστημά μας».

Κέρδη κάθε μήνα για τους νικητές των δύο πρώτων κατηγοριών

Οι παίκτες του νέου ΛΟΤΤΟ διεκδικούν πλέον σε κάθε κλήρωση κέρδη με το μήνα. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το ανανεωμένο παιχνίδι μοιράζει έως και 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια στην πρώτη κατηγορία με 6 σωστές προβλέψεις αριθμών, ενώ οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας με 5 σωστές προβλέψεις λαμβάνουν 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ