Θεσσαλονίκη: Τρίτη παράσυρση πεζού σε λίγες ώρες - Φορτηγό τραυμάτισε γυναίκα
Ανανεώθηκε:
Μια γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, μετά από παράσυρσή της από διερχόμενο φορτηγό, στο τρίτο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες στη συμπρωτεύουσα.
Το τροχαίο ατύχημα, όπως αναφέρει το thestival.gr έγινε γύρω στις 12:15 επί της οδού Επταπυργίου.
Η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.
Νωρίτερα σημειώθηκαν άλλες δύο παρασύρσεις πεζών.
Συγκεκριμένα, η πρώτη περίπτωση αφορά ηλικιωμένο άνδρα -πιθανότατα άστεγος- ο οποίος παρασύρθηκε -κάτω από άγνωστες συνθήκες- από φορτηγό στην οδό Κωλέττη, στη δυτική είσοδο της πόλης.
Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ με Κινητή Μονάδα και εν συνεχεία μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου, αφού πρώτα διασωληνώθηκε.
Στη δεύτερη περίπτωση, ένα δίκυκλο παρέσυρε και τραυμάτισε έναν άλλον ηλικιωμένο υπήκοο Ιταλίας στην οδό Αγίου Δημητρίου -επίσης κάτω από άγνωστες συνθήκες- και ο οποίος μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ με κακώσεις στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του, στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φορτηγό παρέσυρε 87χρονο άστεγο στη Θεσσαλονίκη - Διασωληνώθηκε
Σρι Λάνκα: Περισσότερους από 600 νεκρούς άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ντίτβα (pics)
20:30
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρύξει η Λιθουανία για τα αερόστατα από τη Λευκορωσία
20:23
Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του που προσπαθούσε να του γκρεμίσει το σπίτι και... αθωώθηκε
20:16
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και Αντικύθηρα
20:11