ΕΛΛΑΔΑ

Αργολίδα: Σοβαρά προβλήματα με πτώσεις δέντρων - Πλημμύρισαν δρόμοι σπίτια και καταστήματα

Αργολίδα: Σοβαρά προβλήματα με πτώσεις δέντρων - Πλημμύρισαν δρόμοι σπίτια και καταστήματα
Eurokinissi

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία και στην Αργολίδα με τις έντονες βροχές να μετατρέπουν τους δρόμους σε ποτάμια, ισόγεια και υπόγεια σπίτια να πλημμυρίζουν ενώ έπεσαν και δέντρα από τους ισχυρούς ανέμους.

Ισχυρότατη καταιγίδα έπληξε σήμερα το μεσημέρι την ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου και του Άργους. Οι θυελλώδεις άνεμοι και η ισχυρή βροχή και το χαλάζι προκάλεσαν προβλήματα σε πολλές περιοχές ενώ, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, και κεντρικά σημεία στις δύο πόλεις σε λίμνες.

Οι ισχυρές βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι που έφταναν τα οκτώ μποφόρ σε Ναύπλιο, Άργος, Μύλους, Λυγουριό, Τροιζηνία είχαν ως αποτέλεσμα να πέσουν δέντρα και κλαδιά.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής δέχθηκαν δεκάδες κλήσεις για κοπή δέντρων και κλαδιών προκειμένου να μην πέσουν από τον δυνατό αέρα.

Σε αρκετές περιπτώσεις, σε σπίτια και γραφεία, παρουσιάστηκαν προβλήματα με την εισροή υδάτων με την πυροσβεστική και πάλι να επιχειρεί.

Το παρήγορο της υπόθεσης είναι ότι η ισχυρή καταιγίδα δεν κράτησε πολύ, με αποτέλεσμα τα προβλήματα σε μεγάλο βαθμό να περιοριστούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ